martes, 27 de abril de 2010

Intervenció de BDN Som Tots al Ple

Fa un any vam presentar-vos el manifest BADALONA SOM TOTES I TOTS impulsat per les entitats de la xarxa d'acollida.

Ha estat un any de feina serena i constant, com ho és la de les entitats de territori, que treballen dia a dia per la convivència i la cohesió a la ciutat.

El manifest és una declaració de principis però també un marc de treball, i per això vam proposar-nos feina de corredor de fons: lluny de consignes panfletàries i de recollides de signatura massives, populistes, la nostra proposta anava més enllà. Una lectura reflexiva del manifest i una recollida de signatures fruit de la conscienciació.

Per celebrar aquest primer any de feina feta i fer un balanç públic del suport assolit, vam demanar la paraula al Ple municipal.

Volem fer conèixer al nostre ajuntament

- que ja som MÉS DE 100 les entitats adherides al manifest,
- que aquestes entitats representen un ventall molt plural de la nostra societat
- que volem que l'ajuntament incorpori aquest model i aquests objectius com a prioritat en la seva acció política
- que volem que les entitats amb lideratge polític compleixin el "Pacte local per la convivència i el civisme" aprovat en el Consell de Ciutat de 2007
- que aquesta voluntat la recolzen les més de 100 entitats signants i milers de ciutadans a títol personal que el subscriuen, i que el segueixen subscrivint dia a dia.

Us demanem que:

- Comproveu el llistat d'adhesions d'entitats. Comproveu la vostra adhesió, a http://bdnsomtots.wordpress.com/about/ comproveu si el nom està escrit correctament i, cas que us hi trobeu a faltar o calgui esmenar-ho, feu-nos-ho saber URGENTMENT a badalonasomtots@gmail.com

- Comproveu si teniu fulls de signatures. Cas que en tingueu de plens, aneu-les fent arribar o bé a l'Ateneu Popular de Sant Roc o bé a l'Associació de Veïns del Centre. També podeu fer-les arribar a d'altres entitats de la Xarxa d'Acollida. Si no en teniu, demaneu-ne i feu la vostra recollida. CAL ACONSEGUIR EL MÀXIM D'ADHESIONS PERSONALS, necessitem un cop de mà!!! Volem lliurar les signatures ben aviat!

- Demà dia 27 us convoquem a la Plaça de la VIl a a donar suport a la intervenció de Badalona Som Tots al Ple municipal. El ple comença a les18h, (no sabem a quina hora serà la nostra intervenció).

BDNXTOTS

No hay comentarios:

Comparte

Bookmark and Share